Τυροπιτάκια με κρέμα κατσικίσιου τυριού

Κρέμα κατσικίσιου τυριού:

  • 200 γρ. κατσικίσιο τυρί
  • 200 γρ. γάλα 1.5 %
  • 100 γρ. κρέμα γάλακτος 36 %
  • 1 κλωνάρι δεντρολίβανο
Σε κατσαρόλα βάζουμε το κατσικίσιο τυρί, το γάλα και την κρέμα γάλακτος μαζί με το δεντρολίβανο. Μόλις πάρει βράση αφαιρούμε το δεντρολίβανο και χτυπάμε στο θερμομίξερ. Βάζουμε το μείγμα σε σιφόν για σαντιγύ και προσθέτουμε 2 αμπούλες αζώτου.
Για το φύλλο:

  • 200 γρ. κρούστας
  • 20 γρ. σουσάμι λευκό
  • 150 γρ. βούτυρο γάλακτος
Απλώνουμε τα φύλλα κρούστας ανά δύο και τα βουτυρώνουμε με το βούτυρο κλαριφιέ. Για να δώσουμε τα σχήματα που θέλουμε χρησιμοποιούμε διάφορα κουπάτ. Φτιάχνουμε και μερικά τριγωνάκια με την κρέμα τυριού. Πασπαλίζουμε με σουσάμι λευκό. Ψήνουμε τα φύλλα και τα τυροπιτάκια τυριού στους 170 βαθμούς στο φούρνο μέχρι να πάρουν χρώμα, περίπου 12 λεπτά.
Σάλτσα τομάτας:

  • 1 τομάτα μέτρια
  • 3 κλωναράκια βασιλικό
  • 30 γρ. ελαιόλαδο
Σε μια κατσαρόλα βράζουμε νερό και βάζουμε την τομάτα για 10 δευτερόλεπτα. Στη συνέχεια την αφαιρούμε και τη βάζουμε σε κρύο νερό με πάγο. Την αποφλοιώνουμε και την κόβουμε σε μικρά καρεδάκια. Προσθέτουμε το βασιλικό ψιλοκομμένο και το ελαιόλαδο.
Service: Βάζουμε την σάλτσα τομάτας στην μέση του πιάτου προσθέτουμε τους σωλήνες του φύλλου κρούστας και γεμίζουμε με το σιφόν τυριού. Βάζουμε και ένα τρίγωνο τυροπιτάκι και προσθέτουμε φύλλα βασιλικού και μυρωδικά για ντεκόρ.